El més important no és el què fas sinó per què ho fas. Deixant de banda que tota empresa ha de guanyar diners, a Menjares tenim un perquè més enllà de ser només un negoci, i aquest perquè son els nens i nenes que alimentem i eduquem cada dia. Aquest perquè és l’orgull d’estar contribuint a donar-los un futur millor, l'anar a dormir satisfets i aixecar-nos cada matí amb ganes d’anar a treballar perquè tot té sentit.

 

Per això, créixer per nosaltres és una altra cosa, va més enllà d’unes xifres. No som una gran multinacional amb una enorme cartera de clients i no volem ser-ho. El valor de ser petits és simple i sincer, consisteix en cuidar a uns pocs perquè creiem que així els cuidarem millor. Apostem per reinvertir els nostres recursos i capacitats en poques escoles per tal d’oferir-vos un servei de menjador d’alta qualitat, més dedicat i personalitzat. Una idea que comença en la nostra aposta per pagesos i proveïdors locals i arriba fins a la plena involucració de la gerència de Menjares.

 

‘Ser petits, ens fa grans’ ens permet dedicar-nos més a cada infant, sense pressa, entenent millor què volen. És en certa manera tornar a ser nens, posar-nos en la seva pell.

 

 

Som un grup de professionals que, des de l’especialització, treballa conjuntament per oferir un gran servei. Som un equip altament qualificat de llicenciats i llicenciades en educació, psicologia, nutrició i dietètica, integració social, monitors i directors de lleure i activitats socioculturals.

 

Forma part del nostre equip